• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
הצעד הבא

ON LINE
 
מה זה
יעוץ נטורופתי און ליין?

לחצו כאן

 

ספרים מומלצים

מוח מנצח
ד"ר מארק היימן

חוכמת הקישקע
אליס מ. סורוקי

שוטי החלב
ד"ר אריה אבני

לא לסרטן
ד"ר דייויד סרוואן

עוגת שוקו תפוז לשבועות

חג השבועות בפתח,

עוגות הגבינה הולכות לככב על כל שולחן "שמכבד את עצמו" ואני ממליצה לכל מי שרוצה חלופה טעימה וגם בריאה להכין את העוגה הזו, מדובר בעוגה קלה מאוד להכנה ועשירה בטעם שוקו תפוז:

בסיס:

½ 1 כוס שקדים

6 תמרים מג'הול - ללא חרצן

½ כוס פתיתי קוקוס אורגני ג'אמוקה (לא חובה)

½ כפית תמצית וניל טבעית

½ כפית גרידת תפוז

קורט מלח ים

 

קרם:

½ 2 כוסות קשיו לא קלוי - שרוי במים

200 מ"ל קרם קוקוס אורגני ג'אמוקה

כפית גרידת תפוז

2-3 כפות אבקת קקאו איכותי

3-4 תמרים מג'הול - ללא חרצן - שרויים במעט מים

1 כפית תמצית וניל

5 כפות שמן קוקוס אורגני ג'אמוקה (מוסיפים אחרון!)

 

קישוט:

פתיתי קוקוס אורגני ג'אמוקה / גרד שוקולד מריר תפוז

 

אופן ההכנה:

לערבב את כל רכיבי הבסיס במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה

לשטח את תערובת הבסיס באופן שווה בתבנית קפיץ עגולה 24 ס"מ ולהניח בצד

לערבב בבלנדר את כל רכיבי הקרם - למעט שמן הקוקוס - עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך,

רק לאחר קבלת מרקם אחיד וסמיך אפשר להוסיף 5 כפות שמן קוקוס ולערבל שוב למשך כמה שניות נוספות,

 

לצקת את הקרם אל תוך תבנית האפיה, לפזר מלמעלה שבבי קוקוס / גרד שוקולד מריר תפוז ולהכניס אל המקרר למשך לילה,

(לילה במקרר חיוני ביותר להתקשות הקרם, אם אין אפשרות ללילה במקרר אפשר להכניס לפריזר - רק לזכור להוציא מהפריזר כחצי שעה לפני שרוצים להגיש)

אם אין תבנית קפיץ אפשר להכין גם בגביעים אישיים, סדר ההכנה זהה...בסיס - קרם - קישוט - מקרר.

 

חג שמח ובריא!

לקבלת יעוץ נטורופתי ON LINE צרו קשר

 

חפש באתר

כדאי לבדוק
מבחן הצורך ביעוץ נטורופתי
 
המלצות החודש

קרם לחות אלוורה

תוצרת:

Jason Natural

לקבלת ניוזלטר
קבלו הנחה

בית המרקחת

מדי פלוס
גבעת אורנים

מעניק הנחה ומשלוח חינם למטופלים
המופנים אליו על ידי
או דרך האתר.

לפרטים נוספים

הנחה מיוחדת

5% הנחה

על כל הקניות

בניצת הדובדבן

לפרטים נוספים