• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
הצעד הבא

ON LINE
 
מה זה
יעוץ נטורופתי און ליין?

לחצו כאן

 

ספרים מומלצים

מוח מנצח
ד"ר מארק היימן

חוכמת הקישקע
אליס מ. סורוקי

שוטי החלב
ד"ר אריה אבני

לא לסרטן
ד"ר דייויד סרוואן

בלינצ'ס קינואה

הפסח בפתח והמתכון הבא באדיבות חברתי איילת בוקר נווה יכול להציל את המצב...

 

חומרים:

1.5 כוסות קינואה לבנה

2 כוסות מים

1 כף שמן זית

1 כפית שטוחה מלח הימלאיה / אטלנטי

 

אופן ההכנה:

משרים את הקינואה כ 5 -6 שעות במים

מסננים, מעבירים לבלנדר טוב, מוסיפים את 2 כוסות המים, השמן והמלח, טוחנים היטב לבלילה ומכינים מעין בלינצ'סים במחבת נון סטיק.

להתיז מעט מאוד שמן זית על מחבת חמה, לשפוך ישירות מהבלנדר למרכז המחבת כמות קטנה מהבלילה, לנענע את המחבת לצדדים כך שהבלילה תכסה את כל שטח המחבת,

כשהשוליים של הבלינצ'ס מתחילים להתקפל פנימה זה הזמן להפוך את הבלינצ'ס לצד השני.

אם הנסיון הראשון לא יוצא מושלם לא להרים ידים אלא להמשיך הלאה - שימו לב - אין צורך לשמן את המחבת שוב!

מהכמות הזו מתקבלות כ 25 יחידות של בלינצ'ס טעים מאוד שניתן להקפיא ולחמם מחדש, ולמלא בטעמים שונים:

בכיוון מלוח: טחינה, חומוס, פסטו, לימון כבוש, אבוקדו, ממרח עדשים, חביתה, ממרח טופו, שמן זית וזעתר,

בכיוון מתוק: ממרח שקדים, ריבות ללא סוכר, סילאן ללא סוכר,

המתכון מתאים להכנה גם עם כוסמת ירוקה.

שיהיה חג שמח ובריא!

 

חפש באתר

כדאי לבדוק
מבחן הצורך ביעוץ נטורופתי
 
המלצות החודש

קרם לחות אלוורה

תוצרת:

Jason Natural

לקבלת ניוזלטר
קבלו הנחה

בית המרקחת

מדי פלוס
גבעת אורנים

מעניק הנחה ומשלוח חינם למטופלים
המופנים אליו על ידי
או דרך האתר.

לפרטים נוספים

הנחה מיוחדת

5% הנחה

על כל הקניות

בניצת הדובדבן

לפרטים נוספים